Back to top
Skip to main content
  • Ciastko Black Forest
  • Ciastko Black Forest
  • Ciastko Black Forest
Café Bristol
Rezerwacje: 48225511828
Ciastko
Luksusowe słodkości na każdą okazję

Chwilowo nie możemy niestety gościć Państwa w naszych wyjątkowych wnętrzach, jednak zapraszamy po idealną porcję słodyczy na wynos.

 

Podaruj komuś słodki prezent. Oryginalne opakowania Café Bristol są dostępne w różnych rozmiarach, ale w każdym zmieści się idealna porcja słodyczy.

 

Więcej informacji:

T + 22 55 11 825

cafebristol@luxurycollection.com

Tort Bristol

Codzienna oferta na wynos

Każdego dnia nasz Zespół Cukerników pod czujnym okiem Szefa Cukierni Grzegorza Walickiego przygotowuje wyśmienite  wypieki na podstawie receptur tworzonych z pasją.

 

Nie może wśród nich zabraknąć niekwestionowanej królowej - słynnej kremówki z malinami. Do odkrywania innych słodkościsci, które zachwycają nie tylko oryginalnością smaku, ale również pięknem zapraszamy codziennie do Café Bristol!

 

Więcej informacji:

T + 22 55 11 825

cafebristol@luxurycollection.com

 

group-page-snippet-th
Wyśmienite torty weselne

Wyjątkowy zespół cukierników Hotelu Bristol z radością przygotuje wymarzony tort na najważniejszy dzień w twoim życiu. Niezrównane kompozycje smaków pochodzących z najświeższych składników dodadzą jeszcze więcej magii tej wyjątkowej celebracji.

 

Więcej informacji:

T + 22 55 11 825

cafebristol@luxurycollection.com

 

pastry chef walicki
Poznajcie Szefa Cukierni

Grzegorz Walicki, Szef Cukierni Hotelu Bristol, Warsaw doskonale łączy w swoich słodkich kreacjach najnowsze trendy i zaskakujące kompozycje smakowe z tradycjami cukierniczymi sięgającymi przełomu XIX i XX wieku. 


Doświadczenie zawodowe Grzegorz zdobywał od samego początku swojej kariery w legendarnej cukierni Hotelu Bristol pod czujnym okiem wybitnych mistrzów cukiernictwa z Austrii, Francji, Szwajcarii, Niemiec i Szkocji. Swoją pasję cukierniczą rozwijał również na szkoleniach w Austrii i Belgii. Od 2005 roku już jako Szef Cukierni sam zarządza utalentowanym zespołem cukierników, wyznaczając nowe standardy cukiernictwa i zaskakując bywalców Café Bristol niepowtarzalnym smakiem i pięknem swoich wypieków.