Słodycz na wynos

Podaruj komuś słodki prezent. Oryginalne opakowania Café Bristol są dostępne w różnych rozmiarach, ale w każdym zmieści się idealna porcja słodyczy.
Więcej informacji:
T + 22 55 11 828

Codzienna oferta na wynos
Każdego dnia nasz Zespół Cukerników pod czujnym okiem Szefa Cukierni Grzegorza Walickiego przygotowuje wyśmienite wypieki na podstawie receptur tworzonych z pasją.
Nie może wśród nich zabraknąć niekwestionowanej królowej - słynnej kremówki z malinami. Do odkrywania innych słodkości, które zachwycają nie tylko oryginalnością smaku, ale również pięknem zapraszamy codziennie do Café Bristol!
Więcej informacji:
T + 22 55 11 828
cafebristol@luxurycollection.com

Wyjątkowy zespół cukierników Hotelu Bristol z radością przygotuje wymarzony tort na najważniejszy dzień w twoim życiu. Niezrównane kompozycje smaków pochodzących z najświeższych składników dodadzą jeszcze więcej magii tej wyjątkowej celebracji.
Więcej informacji:
T + 22 55 11 828
cafebristol@luxurycollection.com

Grzegorz Walicki, Szef Cukierni Hotelu Bristol, Warsaw doskonale łączy w swoich słodkich kreacjach najnowsze trendy i zaskakujące kompozycje smakowe z tradycjami cukierniczymi sięgającymi przełomu XIX i XX wieku.
Doświadczenie zawodowe Grzegorz zdobywał od samego początku swojej kariery w legendarnej cukierni Hotelu Bristol pod czujnym okiem wybitnych mistrzów cukiernictwa z Austrii, Francji, Szwajcarii, Niemiec i Szkocji. Swoją pasję cukierniczą rozwijał również na szkoleniach w Austrii i Belgii. Od 2005 roku już jako Szef Cukierni sam zarządza utalentowanym zespołem cukierników, wyznaczając nowe standardy cukiernictwa i zaskakując bywalców Café Bristol niepowtarzalnym smakiem i pięknem swoich wypieków.