Wielkanocna oferta na wynos

Oferta na wynos

Celebruj Święta Wielkanocne z nabliższymi przy wyśmienitych daniach i słodkościach autorstwa Szefów Kuchni i Cukierni warszawskiego Hotelu Bristol.

 

W menu szeroki wybór dań i deserów, m.in.:

  • Pasztet wieprzowy w boczku z pistacją, marmolada z mirabelki 
  • Jajka faszerowane musem truflowym, szynka parmeńska 
  • Kaczka pieczona z majerankiem, sos żurawinowy z pomarańczą 
  • Sandacz w polskim sosie, jajko gotowane, raki, koperek 
  • Tradycyjne mazurki
  • Tort z ajerkoniakiem

 

Zapraszamy do składania zamówień do 25 marca 2024 r.

Zamówienia będzie można odebrać od 29 marca 2024 r. w godzinach otwarcia Café Bristol.

 

Informacje:

T + 48 22 55 11 828

Cafebristol@luxurycollection.com