Świąteczna oferta na wynos
Świąteczna oferta na wynos
Celebruj święta z nabliższymi przy wyśmienitych daniach i słodkościach autorstwa Szefów Kuchni i Cukierni warszawskiego Hotelu Bristol.
Zapraszamy do składania zamówień do 18 grudnia 2023 roku. Po odbiór świątecznych zamówień na wynos zapraszamy do naszego Christmas Lobby Pop Up.
Rekomendacje Szefa Kuchni:
- Śledź matjas z marynowaną na słodko szalotką i suszonymi grzybami
- Barszcz z kiszonych buraków, jabłka, warzywa, uszka z kapustą i grzybami
- Pieczona kaczka z miodem wrzosowym, kompresowane jabłka, sos śliwkowy
Rekomendacje Szefa Cukierni:
- Zaplatany makowiec z bakaliami
- Piernik z konfiturą śliwkową i kremem czekoladowym
- Keks świąteczny z kandyzowanymi owocami
Informacje:
T + 48 22 55 11 828
Cafebristol@luxurycollection.com