Skip to main content
Świąteczna oferta na wynos
Place Holder

Świąteczna oferta na wynos

Celebruj święta z nabliższymi przy wyśmienitych daniach i słodkościach autorstwa Szefów Kuchni i Cukierni warszawskiego Hotelu Bristol.

Zapraszamy do składania zamówień do 18 grudnia 2023 roku. Po odbiór świątecznych zamówień na wynos zapraszamy do naszego Christmas Lobby Pop Up.

Rekomendacje Szefa Kuchni:

  • Śledź matjas z marynowaną na słodko szalotką i suszonymi grzybami
  • Barszcz z kiszonych buraków, jabłka, warzywa, uszka z kapustą i grzybami
  • Pieczona kaczka z miodem wrzosowym, kompresowane jabłka, sos śliwkowy

Rekomendacje Szefa Cukierni:

  • Zaplatany makowiec z bakaliami
  • Piernik z konfiturą śliwkową i kremem czekoladowym
  • Keks świąteczny z kandyzowanymi owocami

Informacje:

T + 48 22 55 11 828

Cafebristol@luxurycollection.com

Zarezerwuj