HomeOur Menus
Our Menus
Śniadanie
Śniadanie
Kanapka z awokado
- 37
Tostowany domowy chleb na zakwasie, purée z awokado, smażone jajka od kur z wolnego wybiegu
Kanapka z łososiem
- 39
Chrupiący bajgiel, szpinak, jajecznica z jaj z wolnego wybiegu, łosoś wędzony dymem dębowym
Kanapka śniadaniowa
- 39
Croissant, szynka domowa, ser zagrodowy, jajecznica z jaj z wolnego wybiegu
Talerz śniadaniowy
- 39
Boczek wieprzowy Koziński, grzyby, pieczone pomidorki koktajlowe, smażone jajka od kur z wolnego wybiegu, tostowany domowy chleb na zakwasie
Musli Bristol
- 37
Płatki, jabłka Wareckie, jogurt naturalny, owoce
Pankejki
- 39
Pankejki, domowa konfitura wiśniowa, serek waniliowy, prażone orzeszki, syrop z kwiatów
z dzikiego bzu
Domowa granola
- 37
Domowa granola, jogurt naturalny, karmelizowany ananas, syrop sosnowy
Koszyk pieczywa
- 37
Bułki śniadaniowe, croissant, duńska drożdżówka, masło, dżem, miód
Kanapki i lekkie dania
Kanapki i lekkie dania
Sezonowa sałatka
- 39
Sałatka z sezonowych warzyw, komosaryżowa, kawior z oliwy z oliwek
Sałatka z ośmiornicy
- 49
Sałatka z ośmiornicy z młodymi ziemniakami, pieczona papryka, oliwki, czerwona cebula, dressing cytrynowy
Tatar
- 52
Tatar z selekcjonowanej wołowiny, tradycyjne dodatki, frytki
Kanapka z krewetkami
- 47
Kanapka z krewetkami, szczypior, kolendra, lekki sos Marie Rose, cząstki cytryny
Kanapka z burakami
- 39
Kanapka z pieczonymi burakami, koper włoski marynowany z imbirem, kozi ser, kiełki
Croque Madame
- 45
Kanapka Croque Madame z tradycyjną polską szynką, ser Taleggio, beszamel, jajko od kur z wolnego wybiegu, chrupiąca sałatka
Kanapka z wołowiną
- 45
Kanapka z wołowiną z Pniew,
chleb na zakwasie, awokado,
suszone pomidory, oliwki
Spaghetti z buraka
- 43
Spaghetti ze złotego buraka i kalarepy,
kozi ser, pesto z prażonych migdałów
i bazylii, płatki migdałów
Bułeczki
- 15
Bułeczki, masło
Zupy
Zupy
Zupa z cukinii
- 33
Zupa z cukinii i szpinaku, jogurt naturalny,
sałatka z rzodkiewki, ogórka i groszku
Na życzenie: marynowane krewetki (5 szt.)
- 27.00
Chłodnik pomidorowo-malinowy
- 33
Chłodnik pomidorowo-malinowy, awokado,
oliwa z oliwek infuzowana bazylią, grzanki
Sałatki
Sałatki
Sałatka z krewetkami
- 45
Krewetki, karmelizowany ananas, awokado, ogórki, dressing marakuja
Sałatka ze szparagami
- 39
Zielone szparagi, groszek, bób, młody szpinak, roszponka, maliny, dressing francuski
Specialności Café Bristol
Specialności Café Bristol
Sznycel Café Bristol
- 85
Smażona cielęcina z Pniew, młode ziemniaki, zielone szparagi
Torcik Café Bristol
- 35
Tort czekoladowy z musem waniliowym
i malinami
Sałatka ze szparagami
- 45
Sałatka z zielonymi szparagami
i pomarańczą, maliny, winegret francuski
Na życzenie: marynowane krewetki (5 szt.)
- 27.00
Łosoś
- 52
Domowy wędzony łosoś, marynowane
z cytrynowym dresingiem zielone szparagi,
kwaśna śmietana, pianka koperkowa
Kanapka z indykiem
- 43
Kanapka z pieczonym indykiem, ser
Cheddar, zielone szparagi, chutney
z rabarbaru
Makarony
Makarony
Ravioli z serem
- 47
Ravioli z serem, pomidory, zielone szparagi,
oliwa z oliwek, Grana Padano
Domowy makaron fusilli
- 39
Domowy makaron fusilli, pesto
z pieczonych buraków i orzechów pekan,
szpinak
Desery lodowe
Desery lodowe
Bristol
- 47
2 gałki lodów waniliowych, 1 gałka lodów
czekoladowych, bita śmietana, likier
jajeczny, likier czekoladowy, bakalie
w syropie, czekolada z płatkami złota
Truskawkowy
- 37
1 gałka lodów truskawkowych, 1 gałka
sorbetu truskawkowego, 1 gałka lodów
waniliowych, bita śmietana, domowa
konfitura z owoców
Wytrawny
- 37
1 gałka lodów słony karmel, 1 gałka lodów
waniliowych, 1 gałka lodów czekoladowych,
bita śmietana, nugat z prażonymi
orzechami, słone precelki, sos czekoladowy
Energia na cały dzień
Energia na cały dzień
Zielony smoothie
- 28
Jarmuż, natka pietruszki, sok jabłkowy, awokado, siemię lniane, miód
Żółty smoothie
- 28
Purée z mango, banan, prażone orzechy włoskie, mleko sojowe, miód
Czerwony smoothie
- 28
Purée z czerwonych owoców, sok z cytryny, syrop cukrowy, mięta

Menu dla dzieci
Spędź niezapomniane chwile z całą rodziną - dla najmłodszych gości naszej Restauracji przygotowaliśmy specjalną kartę dań, które zadowolą najbardziej wymagające małe podniebienia.

Poznajcie naszego Szefa Kuchni
Michał Tkaczyk swoją przygodę z Hotelem Bristol, Warsaw rozpoczął w 1992 roku. Po kilku latach otworzył się na nowe możliwości i zdobywał doświadczenie kulinarne w innych miejscach poza branżą hotelarską, po to by powrócić w wielkim stylu i objąć stanowisko Szef Kuchni legendarnego Hotelu Bristol.
Jego kunszt i kreatywność odnajdą Państwo w każdym daniu serwowanym w hotelowych restauracjach i barach. Podczas swojej długoletniej kariery miał okazję gotować między innymi dla Jego Świętobliwości Dalajlamy, Cesarza Japonii Akihito czy Alberta Księcia Monako.