Oferta na wynos
Celebruj święta z najbliższymi przy wyśmienitych daniach i słodkościach autorstwa Szefów Kuchni i Cukierni Hotelu Bristol.
REKOMENDACJE SZEFA KUCHNI:
- Węgorz wędzony w galarecie z rakami, remulada z kawiorem z Gorbusza
- Barszcz z pieczonych buraków z jabłkami i czarną porzeczką, uszka z grzybami
- Kaczka pieczona z pomarańczą i goździkami, cynamonowe jabłka, sos z czarnym bzem
REKOMENDACJE SZEFA CUKIERNI:
- Piernik z konfiturą śliwkową i kremem czekoladowym
- Torcik piernikowy z musem pomarańczowym i konfiturą pigwową
- Torcik makowy z musem waniliowym i kremem z wytrawnej czekolady
Po odbiór świątecznych zamówień na wynos zapraszamy do naszego świątecznego pop-upu. Na Państwa zamówienia czekamy do 19 grudnia 2025 r.
Kontakt:
T + 48 22 55 11 828
Cafebristol@luxurycollection.com
Legendarny Tort Bristol
Tworzony z pasją według receptury chronionej przez kolejne pokolenia cukierników legendarnej cukierni warszawskiego Hotelu Bristol ten wyjątkowy wyrób cukierniczy łączy w sobie aromat polskich śliwek, krem z orzechów laskowych i lekki biszkopt, a to wszystko otulone warstwą gęstej czekolady.
Więcej informacji:
T + 22 55 11 828
Cafebristol@luxurycollection.com