Back to top
Skip to main content
  • Specials
  • Specials
  • Specials
  • Specials
Café Bristol
Rezerwacje: 48225511828
Pistachio cake
Wielkanocne menu na wynos


Wielkanoc jest tuż za rogiem. Z tej okazji stworzyliśmy wyjątkowe menu na wynos pełne tradycyjnych dań przygotowanych przez mistrzów sztuki kulinarnej Hotelu Bristol. Zapraszamy do delektowania się wyjątkowym czasem spędzonym z bliskimi, a my zadbamy o to, żeby zapewnić Państwu niezapomnianą ucztę smaków. Czas rozsmakować się w wielkanocnych specjałach, które zadowolą każde podniebienie.

 

W tym roku nasz utalentowany Szef Kuchni Kamil Jabłoński proponuje, m.in. Jajka faszerowane musem truflowym, Roladę z indyka nadziewaną szparagami, Troć fiordową w sosie polskim z jajkiem i szyjkami rakowymi.  A na deser, prawdziwe dzieła sztuki, a wśród nich między innymi: Tort ajerkoniak, Pascha wielkanocna z bakaliami, Mazurek różano - cytrusowy autorstwa znakomitego Szefa Cukierni Grzegorza Walickiego.

 

Na Państwa zamówienia czekamy do 3 kwietnia 2023 r.
 

WIĘCEJ INFORMACJI:
cafebristol@luxurycollection.com
T: +48 22 55 11 828

Cafe Bristol Tort Bristol Creation
Wyjątkowy prezent dla wyjątkowej osoby

Voucher sygnowany marką warszawskiego Hotelu Bristol to idealny prezent dla tej najważniejszej osoby, którą chcemy obdarować odrobiną luksusu i wyjątkowości.
 

  • Rozkoszne śniadanie z lampką musujące wina
  • Wyśmienite ciasto z legendarnej cukierni Hotelu Bristol